≫ 

Daniju Alvešu se komplikuje život: Drugu noć proveo u zatvoru, tri puta menjao iskaz u slučaju silovanja

Za delo koje mu se stavlja na teret u Španiji je zaprećena kazna od dve do četiri godine

  • 1
Dani Alves, Brians 1 zatvor Foto: Tanjug/AP, Department of Justice

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alveš (39) drugu uzastopnu noć proveo je u zatvoru u Barseloni posle odluke Suda da mu se odredi pritvor zbog optužbi za silovanje.

Za ovo teško delo, za koje mu je zaprećena kazna od 2-4 godine zatvora, Alveša je optužila devojka (23) koja je sa njim bila u društvu 30. novembra u jednom noćnom klubu u Barseloni. Ona je u iskazu policiji rekla da ju je brazilski fudbaler odveo u toalet, tamo zaključao i seksualno napastvovao.

Policija je saslušala i Alveša koji je, kako navode španski mediji pozivajući se na izvore bliskim istrazi, za kratko vreme čak tri puta menjao svoj iskaz povodom ovog slučaja.

Najpre je izjavio kako uopšte ne poznaje oštećenu, da bi u drugom iskazu, pošto su mu na uvid dati snimci sa kamere u noćnom klubu gde se vidi kako priča sa devojkom, rekao da je sa njom samo ćaskao, a onda je dao još jednu, konačnu verziju, pošto su ga kamere snimile i kako je odvodi u toalet.

Policiji je, na kraju, rekao da je devojka pristala da sa njim ide u toalet i da je nije naterao na seksualni odnos.

Španski mediji navode da je Alves sve vreme dok je davao iskaz u policiji pokazivao narcisoidno ponašanje.

On će do daljeg ostati u pritvoru koji mu je određen zbog velikog broja dokaza koji postoje protiv njega, ali i zbog činjenice da bi vreme na slobodi iskoristio da pobegne iz zemlje u neku pd država koje nemaju zakon o ekstradiciji, kao što je njegova domovina Brazil.

Meksički klub Pumas, za koji igra Brazilac, u subotu je saopštio da je raskinuo ugovor sa Brazilcem upravo zbog slučaja u koji je upleten.

Video: Sa travnatog terena pravo iza rešetaka: Fudbaleri koji su završili u zatvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum Žoržo

    22. januar 2023 | 21:46

    Da li postoje gluplje osobe od fudbalera? Odvedeš neku žensku ,u prepunom klubu gde su kamere na svakom ćošku, u toalet. Imaš sa njom seksualni odnos i naravno ona te prijavi za silovanje. Naravno da će ga prijaviti za silovanje jer zna da će se njoj verovati a u toaletu nema kamera da dokaže suprotno. Sad će joj platiti par miliona da se izvuče sa što manjom kaznom, upropastio je svoj brak i život a sve zbog 5 minuta seksa. Znači debil!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA