Milojević posle pobede protiv Dinama: "Primili smo 2 jeftina gola, igrači pokazali šta krasi Zvezdu"

Trener crveno-belih, Miloš Milojević, nije bio nezadovoljan prikazanim protiv Dinama iz Tbilisija

  • 3
CRVENA ZVEZDA KZM Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili i četvrtu pobedu na pripremama u Turskoj, gde su slavili protiv Dinama iz Tbilisija sa 3:2, i to posle preokreta, nakon što ih je ekipa iz Gruzije šokirala u samo nekoliko minuta.

Zvezda je upravo jedinu nemoć u ta dva napada, kada je Tbilisi i napravio preokret, nakon što je Pešić postigao gol za 1:0. Brzo je kapitulirala odbrana Zvezde, golman Vasiljević je primio gol sa udaljenosti, a onda je i kompletna odbrana zaspala.

Zbog toga je Milojević i govorio o tome da je ova utakmica drugačija.

- Drugačija utakmica u odnosu na prethodne... Menjali smo formaciju zbog igrača koje sam imao na raspolaganju, hteli smo nešto da probamo i zaista nemam zamerku za ekipu. Desi se da padne koncentracija, ovo je po prvi put što se tiče defanzive da se to dogodilo, te smo primili dva jeftina gola, ali su igrači pokazali karakter i želju da pobede utakmicu, a to je ono što krasi Zvezdu.

- Hoćemo uvek da pobedimo, iako smo i uigravali različite stvari. Fizički dobro izgledamo, a do početka prvenstva ima još dve nedelje, kada je reč o taktici veoma smo korektni i mislim da ćemo kad uđemo u manji obim treninga, imati još bolju realizaciju - rekao je Miloš Milojević.

Crvena zvezda je u četiri meča zabeležila četiri pobede, ali trener Milojević kaže da je fokus na taktici u nastavku priprema i u ostalim utakmicama.

- Neki sitni taktički detalji, uz cilj da dodatno uigramo ekipu za proleće. Znamo da imamo kvalitet kad smo uigrani i orni i kada je naš govor tela dobar na terenu, onda smo agresivni ka napred, što nas i krasi. Ipak, ima još taktički detalja na kojima treba da radimo.

- U planu je još šest treninga i dve utakmice do petka. Igrači su slobodni sutra, danas su oni koji nisu imali priliku da zaigraju, što nema veze s tim dal su zaslužili, već sa veličinom grupe, dopunili performanse trčanjem. Priključio nam se i Vigo... Imaćemo dva treninga u utorak, potom trening i utakmicu u sredu, onda opet treninge u četvrtak i u petak još jedan meč. Igrači će po povratku u Beograd dobiti dva slobodna dana, da se spreme psihički za početak prolećnog dela sezone - zaključio je Milojević.

Video: Potpuni preokret Zvezde protiv Dinama: Ivanić pogodio za 3:2 i novi trijumf na pripremama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bl

    22. januar 2023 | 18:48

    Prvu postavu krasi to da mogu svi da idu osim Dragovica, golman je supalj najvise

  • Vapaj

    22. januar 2023 | 18:52

    A sta krasi to vas majke ti😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA