Prvi kontrolni meč dana za Partizan: TSC testira crno-bele na pripremama

Tim Gordana Petrića će danas dva puta na teren

  • 0
FK Partizan - FK Mladost Lučani, pripreme Foto: Miroslav Todorović / FK Partizan

Dupli program danas očekuje fudbalere Partizana kada su u pitanju kontrolni mečevi, jer će izabranici Gordana Petrića na teren i pre i posle podne. Prvi duel crno-beli igraju protiv TSC, sa kojim su proveru dogovorili odmah posle međusobnog takmičarskog meča u Superligi, a utakmica je na programu od 11.30 po lokalnom, odnosno 09.30 sati po srpskom vremenu, uz direktan TV prenos na Areni Sport Premium 1 i Jutjub kanalu fudbalskog kluba Partizan.

Kako trenutno stvari stoje Petrić na raspolaganju ima sve fudbalere i dan pre meča je podelio tim u dve postave koje će odigrati po 90 minuta. Ni ovoga puta, čini se, trener crno-belih nije sastavio najjaču ekipu, već će to biti mešoviti sastavi, izbalansirani tako da svako može da pokaže šta zna.

Sudeći prema poslednjem treningu pred današnje duele, Partizan će protiv TSC igrati u sastavu: Lukač, Živković, Vujačić, Saičanin, Urošević, Belić, Andrade, Dijabate, Menig, Petrović, Pavlović.

Podsetimo, crno-beli su do već sada odigrali tri kontrolna meča u Turskoj i to protiv Univerzitatee iz Krajove (1:1), Ahmata (3:1) i Mladosti iz Lučana (2:2) u kome su priliku dobili mladi fudbaleri iz tabora kluba iz Humske.

U poslepodnevnim časovima Partizan će takođe odmeriti snage sa Austrijom iz Beča.

Video: Stiže novac iz Kine u Partizan: Vazura o novom sponzoru crno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA