≫ 

"Nije ovo Partizan koji će igrati u Superligi": Dragović gledao prijateljski meč, a onda i doneo zaključke

Štoper Crvene zvezde je imao i viđenje o čitavoj utakmici, koja za njega nije previše bitna

  • 5
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana su odigrali jednu od najjačih prijateljskih utakmica na pripremama u Turskoj protiv Austrije iz Beča, gde su remizirali sa 0:0.

Na ovom meču su se među publikom mogli pronaći i defanzivci Crvene zvezde, Aleksandar Dragović i Radovan Pankov, koji su došli da prate najvećeg rivala, ali je za Zvezdinog Austrijanca ovo bila prilika i da se vidi sa ljudima iz svog bivšeg kluba.

Dragović je posle meča dao i kratku izjavu o svemu što je video na ovom meču.

- Pa da, došao sam da vidim kako igraju protiv najjačeg rivala na pripremama, ali i da vidim moje prijatelje koje znam kad sam bio klinac u Austriji iz Beča, video sam ih, viđam ih i u hotelu, ali je lepo videti ih i na terenu protiv Partizana - rekao je Dragović, koji je istakao i da je ovo samo prijateljska utakmica, te da rezultat ne govori mnogo.

- Ma, prijateljska je utakmica. Tu nije bitno ko pobedi, nego da steknu kondiciju i da se niko ne povredi. Rezultat nije bitan - ističe Dragović, koji je takođe i jedan od akcionara u Austriji iz Beča, ali to ne menja njegov pogled, bar tako on ističe kroz smeh.

- Gledam kao navijač, ne gledam na drugi način. Volim da gledam kako igraju, došao je novi trener, znam da on forsira presing, pa sam želeo da vidim kako igraju protiv najjačeg rivala.

Za kraj, Dragović je upitan i o šansama koje je propustio Rikardo, međutim, to ne brine Dragović, jer kaže da će crno-beli biti sasvim drugačiji u prvenstvu.

- Ovu šansu sam video, Partizan nije imao šanse, a ni Austrija nije. Klasično 0:0, kao što sam rekao, prijateljska je utakmica, vidi se da Partizan ne igra s prvim timom, tako da... Nije to taj Partizan kakav će igrati u Superligi.

Video: Neko taksijem, a neko bembarom od preko 80.000 evra: Kakav je vozni park fudbalera Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    23. januar 2023 | 18:03

    Covek ili bunca ili je gledao neku drugu utakmicu partizan je imao 4-5 zicera i cist ponisten gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA