Mančester Junajted na korak od finala Liga kupa: "Đavoli" ubedljivi na "Siti graundu"

Podsetimo, u drugom polufinalu, Njukasl je u prvom meču bio bolji od Sautemptona sa 1:0. Reavnš susret je zakazan za 1. februar, na Old Trafordu.

  • 0
Notingem Forest - Mančester Junajted Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su ekipu Notingem Foresta rezultatom 3:0, u okviru prve utakmice polufinala engleskog Liga kupa.

Gosti su odlično otvorili meč, što je raspoloženi Markus Rašford uspeo da pretvori u pogodak već u šestom minutu meča. Posle fenomenalnog solo prodora, ušao je u kazneni prostor i šutirao u levu stranu gola, pored nemoćnog Henesija.

Domaći su mogli do izjednačenja u 24. minutu, ali je glavni arbitar nakon konsultacije sa VAR sobom poništio pogodak, te se rezultat nije promenio. Pretio je Notingem u još dva navrata nakon toga, preko Brenana Džonsona i Gustava Skarpe, ali je De Hea bio na visini zadatka.

Kako obično biva u fudbalu, kada ne iskoristiš svoje rpilike, budeš kažnjen, a tako je i bilo. Pred sam kraj prvog dela igre, Vut Veghorst se našao na pravom mestu, i odbijanac u kaznenom prostoru, sproveo u mrežu, za dva gola prednosti pred odlazak na obaveznu pauzu.

U nastavku se igralo nešto tvrđe, i jače u defanzivi, pa ne čudi što se na treći pogodak čekalo sve do 89. minuta. Na scenu je potom stupio raspoloženi Bruno Fernandeš, koji je pogodio i tako postavio konačan rezultat.

Podsetimo, u drugom polufinalu, Njukasl je u prvom meču bio bolji od Sautemptona sa 1:0. Reavnš susret je zakazan za 1. februar, na Old Trafordu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA