Mladi trener kooptiran u stručni štab: Zavišić ostaje u prvom timu Partizana

Sad je na njemu da se još više pokaže

  • 1
bojan zavišić Foto: partizan.rs

Bilo je planirano da to bude angažman samo tokom zimskim priprema, ali je trener Gordan Petrić odlučio da Bojan Zavišić ipak ostane uz prvi tim u dužem periodu, odnosno da ostane deo stručnog štaba Partizana i posle rada u Turskoj. Zavišić se veoma dobro pokazao u ovoj fazi priprema, sjajno je prihvaćen i od kolega, ali i od fudbalera, pa je ostanak uz najjaču selekciju logičan sled okolnosti.

Radi se inače o dedetu Partizana, sinu legende crno-belih Ilije Zavišića, koji je takođe prošao sve mlađe selekcije kluba iz Humske, potom se kalio i u Teleoptiku, jer je tokom devedesetih to bio normalan put u Partizanu, a potom je priključen prvom timu sa kojim je osvojio jednu titulu prvaka države, a i bio je deo prvog plasmana u Ligu šampiona u sezoni 20032004.

Zavišić je pohažao trenersku licencu upravo u klasi kojoj je pripadao i Gordan Petrić, kasnije je radio u mlađim selekcijama crno-belih, potom u Kini, u akadamiji fudbala zajedno sa trenerom Branislavom Nikolićem, a već duže vreme je trener u školi Partizana, u selekciji mlađih pionira, dečaka rođenih 2009. godine.

Petrić ga je pozvao pred početak zimskih priprema da pomogne u prvom timu, jer je valjalo, posle letnjeg dangubljenja u Ptuju, sve graditi iznova, ali se ispostavilo da je jednokratni angažman postao stalni zbog dobrih stvari koje je mladi trener doneo u ekipu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA