≫ 

Dragović ipak odlazi iz Zvezde: Iskusni štoper jednom fotografijom najavio transfer u Sampdoriju

Vreme je za rastanak po svemu sudeći

  • 25
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Ove zime jedna od "vrućih" tema jeste potencijalni odlazak Aleksandra Dragovića sa stadiona "Rajko Mitić", a po svemu sudeći, iskusni štoper će se ipak preseliti u Italiju. 

Naime, Dragović je već izvesno vreme čvrst u odluci da napusti klub za koji navija od malena. Osvojio je titulu i nastupao u Evropisa Zvezdom pa je sada presudna njegova želja da zaigra i u Seriji A, i to, kod Dejana Stankovića u Sampdoriji. Da je transfer sve bliži, pokazao je i sam Dragović koji je na društvenim mrežama postavio fotografiju sa aerodroma uz komentar: "On the way".

Da podsetimo, klubovi iz Serije A, Sampdorija i Leće žele da vide u svojim redovima fudbalera koji je trenutno stub odbrane prvaka Srbije. Trenutno, Dragović je bliži transferu u Sampdoriju, koja je zagrizla da ga dovede, a za prelazak ga ubeđuje i Dejan Stanković, koji vodi tim iz Đenove.

Shodno tome, poslednjih nedelja Dragović je izrazio želju da ode u Seriju A, ali su iz Zvezde poručili da ostaje do leta. Čak su u jednom trenutku bili revoltirani ponudom Italijana od pola miliona da su tražili novu trampu i Filipa Đuričića. Izgleda da se dosta toga promenilo i da će fudbaler pojačati tim Dejana Stankovića.

Aleksandar Dragović Printscreen: Instagram/dragovic6

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    26. januar 2023 | 19:23

    Neka ga. Hvala mu na svemu, dugo Zvezda ovakvog profesionalca nije imala u svojim redovima. Vreme je rastanka. Srecno Drago i hvala. Vratiti Degeneka, koji je takodje uvek ginuo za nasu Zvezdu 🔴⚪

  • SrbskiBek

    26. januar 2023 | 19:38

    Srecno majstore !!!

  • Bole

    26. januar 2023 | 19:57

    Stankovic umesao prste. Osveta sto su ga najurili iz zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA