≫ 

Večiti džaba "akcijali" pred derbi: Ovako sada izgleda okrečeni Pionir pred meč Zvezde i Partizana

  • 5
Zvezda navijači uklonjeni grafiti grbovi Zvezda Partizan Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana će po drugi put u istoriji odmeriti snage u Evroligi, i to, ovog petka od 19 sati u meču 21. kola.

Ovaj duel imao je uvertiru ovog utorka kada su navijači Partizanaodradili "akciju" na dvorani "Aleksandar Nikolić" i grafitima ispisali brojne poruke, neke i uvredljive, upućene večitom rivalu.

Usledio je i odgovor pristalica crveno-belih koji su iste precrtavali i "dopunjavali". Ipak, domaćin je odmah intervenisao i prekrečio sve uvredljive poruke. U galeriji moćžete pogledati kako sada izgleda spoljna fasada hale "Aleksandar Nikolić":

Da podsetimo, kao i na prošlom, biće navijača oba tima. Grobarima je rezervisana D tribina, a povodom toga oglasile su se i Delije, koje su istakle da će im biti obezbeđeno da imaju i sve navijačke rekvizite. Uz to,

Video: Policija blokirala još 200 huligana: Grobari ušli u leglo Delija, uništili sve murale, čak i Jagodin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    26. januar 2023 | 21:50

    Trebao bi grad makar da okreči lepo dvoranu izgleda kao da je 200 godina stara i nikada ništa nije ulagano ... Unutra nije loša sada ali spolja je ruglo. Takodje i dalje je baš mračno noću deluje sablasno ceo taj kraj okolo ...malo ulaganja i pametnih rešenja bilo bi neophodno.

  • Istok

    26. januar 2023 | 22:04

    Nemoguce da je drzava prekrecila grafite navijača Zvezde. Na Novom Beogradu komunalci vec godinama imaju instrukciju da kada peskiraju zidove i nadvoznjake ne smeju dirati nista crveno belo.

  • Dara

    26. januar 2023 | 22:19

    Neka okrece lepo celu halu sta je ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA