≫ 

Ronaldo bez 1. trofeja u Arabiji, Stojković, Pavkov i Rašović u finalu: Bivši golman Partizana odbranio penal

Portugalac se ne snalazi najbolje u novom klubu

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Al Nasra poraženi su od Al Itihada sa 3:1 u meču polufinala Superkupa Saudijske Arabije, pa je tako Kristijano Ronaldo ostao bez prvog trofeja u novom klubu. 

Heroj susreta bio je Romarinjo, koji je postigao gol i upisao asistenciju. Naime, Al Itihad je bolje ušao u meč, a već u 15. minutu Romarinjo je pogodio za 1:0. U finišu prvog dela igre Al-Itihad je duplirao prednost, a Romarinjo je asistirao Hamdalahu za 2:0.

U nastavku, Al-Nasr je igrao mnogo bolje, a u 67. minutu Taliska je smanjio vođstvo Al-Itihada za uzbudljivu završnicu. Do kraja susreta Al Nasr je imao inicijativu, napadao, ali, umesto izjednačenja, tačku na meč stavlja Šanketi. I ovoga puta, Romarinjo je bio asistent.

Al-Itihad će se u finalu sastati sa Al-Feihom, koja je ranije danas pobedio Al-Hilal sa 1:0. Paulinjo je u 21. minutu bio strelac jedinog gola, a Al-Hilal je u 27. promašio penal, jer je neprecizan bio Al Davsari.

Vladimir Stojković je do kraja sačuvao mrežu. Milan Pavkov je ušao na poluvremenu i Al-Feiha koju predvodi Vuk Rašović boriće se u finalu za trofej.

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retrobg

    26. januar 2023 | 22:44

    Pa lik je pogodio prečku nije odbranio Stojković

  • Др

    26. januar 2023 | 22:07

    Добро је што сте написали да је Мустафа био члан Партизана, јер нас је срамота што је био и наш голман , додуше као Стојковић!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA