Nova "bomba" na pomolu: Navas pojačava klub koji je doveo 20 pojačanja ove sezone

Izgubio je Navas mesto među stativama i potpuno "pao" u drugi plan, ali čini se da je i dalje spreman da brani na najvišem mogućem nivou.

  • 1
kejlor navas Foto: Tanjug/Ap

Prelazni rok je ušao u sam finiš, i iako je situacija prethodnih dana prilično mirna, čini se da bi to mogao da "pokvari" novi zvučni transfer.

Naime, Kejlor Navas, golman Pari Sen Žermena, mogao bi uskoro da pojača ekipu Notingem Foresta, prenose engleski mediji. "Šumari" su trenutno bez Dina Hendersona, koji je povređen, te uprava kluba želi da reši pitanje čuvara mreže do kraja prelaznog roka, s obzirom na to da se klub nalazi svega četiri boda iznad "opasne zone".

Izgubio je Navas mesto među stativama i potpuno "pao" u drugi plan, ali čini se da je i dalje spreman da brani na najvišem mogućem nivou. Dovodio se iskusni Kostarikanac u vezu sa Al Nasrom, za koji nastupa i proslavljeni Kristijano Ronaldo, ali čini se da do tog transfera neće doći.

Podsetimo, Notingem Forest je ove sezone doveo čak 20 pojačanja, ali nema sumnje da bi dolazak Kejlora Navasa bila prava "bomba" za ostrvski fudbal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA