≫ 

"Svuda pođi, kući dođi": Najbolji strelac Superlige se vratio u Srbiju, Makarić u timu koji ga je proslavio

On će opet igrati za Radnik

  • 1
Milan Makarić Foto: MN Press

Superliga obično svake sezone iznedri po nekog napadača koji dođe u prvi plan i koji kasnije ostvari neki inostrani angažman. Jedan od njih je i Milan Makarić, fudbaler koji je bio najbolji strelac prvenstva igrajući za Radnik, što mu je ostvarilo i transfer u danski Alborg.

Makarić je odmah dobio šansu u ovoj ekipi i u prvoj seozni je odigrao 34 utakmice za prvi tim i postigao je 11 golova. Isto se očekivalo od njega i u novoj seozni, te da bi uz period adaptacije bio i bolji, ali do toga nije došlo.

Srpski napadač je gurnut na klupu, pa je transfer bila i logična odluka. Ubrzo se pojavio interes nekoliko kluba iz Srbije, dok je Makarić odlučio da do kraja sezone odigra na pozajmici u Radniku iz Surdulice, ekipi koja ga je i trasirala "među zvezde". Ovaj fudbaler je postigao 25 golova i podelio osam asistencija na 38 utakmica u prvenstvu u sezoni 2020/2021.

- Dobro došao kući, Makara - kratku je poruku ostavio Radnik na svom Instagram profilu, uz golove koje je napadač postigao u njihovom dresu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by fk.radnik.surdulica (@fk.radnik.surdulica)

Video: Heroj Radnika iz Surdulice u suzama posvetio pobedu ocu koji se boiri s koronom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trtoje

    28. januar 2023 | 22:39

    odlican napadac,jak,brz,pametan,cudi me sto se nije snasao u inostranstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA