≫ 

Novi šamar za Stankovića i Sampdoriju: Đenovljani četiri meča bez gola, Serija B sve izvesnija

Atalanta lako došla do bodova u ovom duelu

  • 17
Dejan Stanković Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Sampdorije pretrpeli su novi poraz i nezadrživo klize kao drugoligaškom društvu.

Četa Dejana Stankovića izgubila je tamo gde se malo koji tim može naigrati i nadati se uspehu, u Bergamu, gde je Atalanta golovima Joakima Melea i nezadrživog Ademole Lukmana materijalizovala bolju igru protiv Đenovljana - 2:0.

Sampdorija, uz sve probleme koje ima oko kluba, nastavlja rezultatski da posrće bez naznake da će se bilo šta promeniti u skorije vreme. Stankovićev tim je i dalje u zoni ispadanja sa samo devet osvojenih bodova. A porazi se nižu...

Sampdorija je izgubila četiri poslednja meča u prvenstvu, bez datog gola je u tim mečevima, što možda i najvernije slika stanje u kojem se trenutno nalazi ekipa srpskog trenera.

Jasno je da samo čudo može spasiti Đenovljane najgoreg scenarija.

Sa druge strane, Atalanta je došla do bodova koji je održavaju pri vrhu tabele, u egalu je sa Milanom i veoma blizu Intera, ali, kao i svi, daleko od odbeglog Napolija. Liga šampiona se "smeši" timu iz Bergama koji u svojim redovima ima trenutno najubojitijeg golgetera lige.

Nigerijac Ademola Lukman nastavio je seriju i ovog vikenda, protiv Sampdorije je postigao 12. gol ove sezone i sada već ozbiljno "diše za vratom" sunarodniku Viktoru Osimenu koji ima pogodak više na svom kontu.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA