≫ 

Vlahović zaigrao prvi put od Mundijala, Juventus se opet obrukao, navijači Milana videli horor uživo

Monca će ovo pamtiti, drugi put u sezoni liliputanci Serije A porazili su giganta

  • 1
dušan vlahović Foto: Tanjug/Ap

Srpski fudbaler Dušan Vlahović dočekao je porvatak na teren posle skoro dva meseca od Mundijala na kom je igrao solidno rovit, ali kao što takav nije bio Piksiju od prevelike koristi, ni Alegriju nije previše vredeo čak ni protiv liliputanaca u ligi Monce.

Gosti su slavili još jednu pobedu za anale, još jednom ove sezone porazili su "bjanko-nere", ovog puta i kao gosti rezultatom 2:0.

Vlahović je od 65. minuta bio na terenu, zamenio je De Šilja, ali je "Stara dama" već bila do guše u problemima. Gosti su do poluvremena vodili golovima Patrika Čurije i Danija Mota i tu prednost znalački, i uz malo sreće, sačuvali do kraja meča, za još jedan šok navijača Juventusa.

Šamar za šamarom ređa se za Juve i posle ostavke kompletnog upravnog odbora i oduzimanja 15 poena zbog finansijskih malverzacija. Očito da te stvari i te kako utiču na tim koji je u poslednje tri utakmice, zaključno sa ovom današnjom, primio čak 10 golova.

Pet im je dao Napoli, tri Atalanta u prošlom kolu.

Drugi srpski reprezentativac Filip Kostić bio je od starta na terenu, ni on nije mogao danas bolje, ni svetski prvak Di Marija, ni ostatak ekipe kojoj će narednih dana biti potreban pre psihoterapeut nego trener da prebrodu udarac za udarcem.

Juve ostaje u drugoj polovini tabele sa 23 boda.

Gore nego Juventusu, ako je to uopšte moguće posle svega što prolazi klub iz Torina, u ovom trenutku jedino je Milanu koji se najblaže rečeno raspada u poslednje tri utakmice. Četa Stefana Piolija deluje kao vreća za udaranje, a u nedelju popodne doživela je tešku blamažu u duelu sa Sasuolom.

"Roso - neri" su izudarani rezultatom 5:2!

Podsetimo, Milan je nedavno potučen od Intera 3:0 u Superkupu Italije, Lacio je u minuloj rundi deklasirao Piolijev tim 4:0, a ovo danas sa Sauolom bio je previ pravcati horor uživo po navijače slavnog kluba.

Da stvar bude gora po Milan, u narednoj rundi ekipa igra veliki gradski derbi protiv Intera.

Standings provided by Sofascore

Video: Vlahović se osrnuo na to što ga je Piksi zamenio, pa progovorio o proslavi gola: On je to odlučio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA