Čukarički doveo pojačanje iz Flamenga!

Dos Santos stigao na Banovo brdo

  • 0
Ričard dos Santos Foto: FK Čukarički

Kao što je sportski direktor Vladimir Matijaševič tokom priprema i najavio, Čukarički je u smiraj januara doveo pojačanje iz Brazila na poziciji levog beka!

U pitanju je 19-godišnji Ričard Dos Santos de Almeida koji je ugovor sa Brđanima potpisao na tri i po godine.

- Doveli smo Ričarda na predlog naših skauta iz Brazila, koji su nam preporučili momka koji je prošao omladinsku školu Flamenga, zaigrao je i za prvi tim ovog slavnog brazilskog tima. Mlad je, 2003. godište, a pojačaće konkurenciju na mestu levog beka. Na njemu je da se što pre adaptira, da nauči jezik i pokaže ono zbog čega je i doveden –rekao je Matijašević.

Ričard dos Santos Foto: FK Čukarički

Tehnički direktor Goran Grkinić takođe je izrazio zadovoljstvo zbog angažovanja drugog Brazilca u Čukaričkom, posle Lukasa Pijasentina, koji je za Brđane u periodu od 2013. do 2017. godine odigrao 103 meča za belo-crne.

- Nadamo se da će Ričard ostaviti sličan trag u našem klubu. Želeo bih da pohvalim i mladog levog beka Aleksandra Kadijevića, momka koji je odlično radio na priprema u Turskoj, kao i da dodam da na ovoj poziciji imamo i ekstratalentovanog Veljka Mirosavića, momka koji je rođen 2005. godine i koji je reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Bila nam je deficitarna pozicija levog beka tokom jeseni, ali smo se sada i na tom mestu obezbedili pred završne borba u Super ligi i Kupu Srbije – dodao je Grkinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA