≫ 

Još jedan odlazak sa Marakane: Sanogo, napustio Zvezdu, nastavlja karijeru u Francuskoj

Fudbaler iz Obale Slonovače će biti na pozajmici narednih šest meseci

  • 3
Seku Sanogo Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda se posle tri godine rastaje sa Seku Sanogom. Defanzivni vezista iz Obale Slonovače će karijeru nastaviti u Francuskoj, u ekipi FK Pariz, gde će igrati kao pozajmljeni igrač.

Sanogo će biti na pozajmici narednih šest meseci, pozajmica će biti plaćena.

Sanogo sa Zvezdom ima ugovor do kraja godine, pa ostaje da se vidi da li će nakon šest meseci u Parizu biti i otkupljen, poslat na dalju pozajmicu. Svakako, nije u planu da se vraća na Marakanu.

Defanzivni vezista je sa Zvezdom osvojio tri titule i dva Kupa Srbije, bio je i značajan šraf i na utakmicama u Evropi.

Poslednjih godinu dana je imao znatno manju minutažu, a dolaskom Srđana Milivojevića, koji se izdvojio kao prvi izbor na poziciji zadnjeg veznog, dobio je ulogu rezerviste.

Ove sezone je odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima, a upisao je i jednu asistenciju. Zvezdu je ove zime napustio i El Fardu Ben, koji je na Marakani igrao pet godina, a otišao je u Apoel iz Nikozije, dok iz kluba odlazi i Kalifa Kulibali, koji pojačava Amijen iz Francuske.

Što se pojačanja tiče, ove zime je na Marakanu stigao Aleks Vigo, desni bek River Plejta, koji je već na pripremama dao naznake da bi mogao da bude od velike pomoći crveno-belima na deficitarnoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munze

    31. januar 2023 | 12:46

    Krstičić na aparatima👀

  • Vuk

    31. januar 2023 | 15:49

    Kakva kombinacija?

  • Gola Istina

    31. januar 2023 | 14:53

    Samo neka ide , Partizan jednu ima sansu za gol zbog njega, vecito zapinje i pada, isti Donald, za njm pod ruku moze i Krsticic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA