Hofenhajm hteo da kupuje u Humskoj: Partizan odbio ponudu od 3.000.000 evra za Baždara!

Bundesligaš poslao zvaničnu ponudu, ali crno-beli glatko odbili

  • 20
Samed Baždar

Biser Partizana i jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji – Samed Baždar bio je do danas na meti nemačkog Hofenhajma, koji je crno-belima ponudio 3.000.000 evra obeđtećenja, ali je klub iz Humske procenio da je još uvek rano za prodaju napadača I glatko odbio Bundesligaša, saznaje Telegraf.

Partizanu je ponuđena pomenuta suma kroz rate, a Baždaru višegodišnji ugovor, s tim da je Hofenhajm planirao da mladog igrača prvo prosledi na pozajmicu u drugu ligu Portugalije, tačnije u Akademiko, gde bi prošao period prilagođavanja, pa se potom vratio u nemački klub.

Ta opcija opet nije odgovarala samom igraču, baš kao što je i Partizan smatrao da je ponuđena suma za najtalentovanijeg izdanka škole daleko ispod očekivanja, pa je ponuda odnijena.

Crno-beli planiraju da Baždaru, ali i ostalim mladim igračima pruže priliku u periodu koji sledi, s tim da je na napadaču poseban akcenat jer se u skorije vreme nije pojavio tako talentovan fudbaler u omladinskoj školi.

Tako su Nemci, bar za sada, dobili “zahvalnicu”, a Baždar nastavlja sa dokazivanjem u Partizanu, kod trenera Gordana Petrića, koji mu je u protekloj polusezoni pružio priliku I praktično okrenuo svetla reflektora na mladog igrača.

Video: Bićemo jači na proleće: Petrić sumirao pripreme Partizana u Humskoj

(Telegraf.rs / Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bh

    31. januar 2023 | 14:08

    Vazura bi oca prodao za 3M a ne Baždara, daleko bilo!!!!

  • Avangarda

    31. januar 2023 | 15:13

    Ako nam prodaja Vlahovića nija za svagda otvorila oči onda smo za neku ustanovu za lečenje. Prodali smo Dušana za tričavih 1,8 miliona £ a ljudi uzeli 80 miliona ejjjjj???? Pa sad bi FIORENTINI tražio 20 miliona i to samo za njih - popust ,a za druge još skuplje. Lepo nam je Mamić rekao da-džaba nam najbolja škola fudbala u Evropi ako ne umemo da odbijemo prve 3 ponude. Sve je rekao.🎯

  • Vapaj

    31. januar 2023 | 14:11

    A vredi 30 hiljada eura😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA