≫ 

Union Berlin je drugi univerzum razumevanja fudbala i života: Kakav potez ekipe za saigrača koji se obrukao

Pa ovo je sjajno

  • 1
Žerom RaulMunozMEX

Fudbaleri Union Berlina prošli su dalje u Kupu Nemačke pobedom nad Volfsburgom 2:1, ali se osim o rezultatu, igri i krcatim tribinama stadiona "An der Alten Försterei", priča i piše o potezu igrača domaćeg tima koji se odigrao neposredno po završetku.

Čitava ekipa stala je uz saigrača Žeroma Rusilona zbog propuštene šanse u nadoknadi utakmice pri vođstvu domaćih 2:1.

Francuz je promašio za rubriku verovali ili ne, golman gostiju je jurio da ga stigne, ali je bio predaleko jer je prethodno pokušao da pomogne svom timu da dođe do egala. Na kraju akcije, Žerom je imao nebranjeni gol, doduše stigao je da se postavi jedan igrač domaćih na crtu - i baš je u njega šutirao malerozni igrač Uniona. Pošteno je reći da se obrukao u toj situaciji.

Očajavo je, ali je imao sreće jer njegov kiks nije bio koban po Berlince, jer su prošli dalje, ali se ono najbolje sa meča desilo odmah posle utakmice.

Naime, igrači Uniona su, u pokušaju da uteše Rusilona, priredili mali performans tako što su "reprizirali" situaciju iz koje je promašio Francuz. Dobio je novu šansu "da se iskupi" za promašaj pa se uz pokliče čitavog stadiona uživeo u ulogu i teatralno je sproveo loptu u mrežu.

Ponovni osmeh na licu Žeroma je sve što je i bila poenta ovog gesta igrača Uniona za svog saigrača.

U drugim sredinama bi igrače za onakve promašaje verovatno izviždali, ali Union Berlin je ipak neki drugi univerzum razumevanja igre, fudbala, života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA