Kulibalijev transfer u opasnosti: Evo šta to znači za Zvezdu i da li može da se vrati na Marakanu

Reprezentativac Malija možda ne bude registrovan kao novi igrač Amijena

  • 6
Kalifa Kulibali Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je ove zime uspela da se reši Kalife Kulibalija, koji se ispostavio kao veliki promašaj. Crveno-beli su ga prodali u francuski Amijen, ali sada je taj transfer u opasnosti jer je u mnogim francuskim klubovima poslednjeg dana prelaznog roka pao sistem za aplikaciju kojom se potvrđuju transferi kod FIFA.

Tako je Kulibali za sada neregistrovan kao novo pojačanje Amijena, a francuski klub je zatražio dodatni rok od FIFA da ga registruje, prenosi Mozzart Sport.

Telegraf je ovim povodom kontatirao Zvezdu, odakle smo dobili informaciju da su ugovori potpisani i da Kulibali više nije igrač Zvezde, kao i da je ovo problem Amijena, te da klub sa Marakane nema ništa sa tim.

Kulibali je inače za Zvezdu za sedam utakmica postigao jedan gol, a i taj gol je slučajno postignut, jer je promašio loptu i ona ga je potom pogodila u stajnu nogu i ušla u mrežu.

Video: Dogodilo se: Kulibali postigao prvi gol u Zvezdinom dresu i to slučajno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    2. februar 2023 | 12:11

    Neka ide kod Terzica kuci.

  • Gojko

    2. februar 2023 | 14:22

    Još jedan koji dodje i ode a nikad se ne postavi pitanje odgovornosti onoga ko ga je doveo, preporučio, uzeo procenat... i tako se potrošiše pare od LŠ a kvaliteta nigde.

  • 😁

    2. februar 2023 | 14:05

    Baš me čudi, odličan igrač...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA