≫ 

Ivica Kralj apeluje: "Tražim samo malo vremena i strpljenja za Kolorada"

Kolumbijcu je potrebno prilagođavanje na novu sredinu

  • 6
Ivica Kralj Foto: MN Press

Kolumbijac Andres Kolorado (24), defanzivni vezni fudbaler predstavljen je danas na stadionu u Humskoj ulici kao novo pojačanje Partizana.

Vezni fudbaler je postao prvi igrač iz ove južnoameričke države koji je zaigrao za crno-bele čime je i istorija beogradsklog kluba upotpunjena za fudbalera iz još jedne strane zemlje.

Tokom predstavljanja prisutnima se obratio sportski direktor Ivica Kralj koji je izrazio zadovoljstvo posle dolaska novog fudbalera u klub.

- Mi smo već mesecima radili i pratimo vreliki broj igrača. Skaut služba maksimalno se posvetila tome. Za Kolorada smo imali informaciju pre nekoliko meseci. Naravno trebalo je to skautirati i analizirati, a pitao se i njegov kub. Kada je došlo do dogovora, došlo je i do realizacije. Sa visinom od 190 u sredini odbrane je jak, a ima i dobru ofanzivnu igru na prekidima, čitanje igre i agresivnost koja nam je trebala. Tražim od navijača i vas medija samo malo vremena i strpljenja da bi se što bolje uklopio i verujem da će biti veliko pojačanje - istakao je Kralj i dodao:

- Kao što znate mi smo u prethodnom periodu obnovili ugovore sa par igrača. Takođe potpisali smo par profi ugovora sa omladincima, a sada je na red došao i novi internacionalac iz Kolumbije. Igra na poziciji defanzivnog veznog, debitovao je za kolumbijsku reprezentaciju i očekujemo da bude veliko pojačanje. I od vas da očekujem da imate strpljenja za njega, i od navijača. Period prilogađavanja je težak, ali ne sumnjam da će nam doneti kvalitet. Na njemu je da pokaže taj kvalitet, a na meni da mu poželim dobrodošlicu u Partizan.

Video: Tri sjajna gola Partizana protiv Ahmata iz Groznog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA