≫ 

Stanojević doživeo novi poraz u Turskoj, ispisao je negativnu istoriju

Muči se bivši trener Partizana u Konji

  • 11
Aleksandar Stanojević Printskrin: Youtube/Il Calcio Marocchino

Epizoda Aleksandra Stanojevića u turskom fudbalu počela je neslavno, jer je srpski stručnjak doživeo još jedan poraz na klupi Konje - ukupno četvrti otkako je seo na klupu!

Ovoga puta Konja je poražena na domaćem terenu od pretposlednjeg Istanbulspora (1:0), a trenutak odluke viđen je u 67. minutu kada je Karajel postigao autogol.

Pored ispadanja iz Kupa, bio je ovo treći uzastopni poraz Konje sa Stanojevićem na čelu - čime je bivši trener Partizana postao prvi strateg u istoriji kluba koji je izgubioa sva tri meča u prvenstvu.

Prvenstvu u kom je Konja pala na osmo mesto i daleko je od Evrope, iako je na pauzi bila na visokoj trećoj poziciji. Trenutno zaostaju 13 bodova za Bašakšehirom, dok su samo šest daleko od opasne zone.

Otkako je došao na klupu, Stanojević je najpre ispao iz Kupa od Gacijantepa (2:1), zatim je usledio poraz od Ankaragučuao kod kuće (1:0) i od pomenutog Bašakšehira u Istanbulu (2:0) što znači da Konja nije postigla nijedan gol u šampionatu otkako Srbin sedi na klupi.

Podsetimo, Stanojević je potpisao ugovor na godinu i po dana sa Konjom koja ga je predstavila 17. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    2. februar 2023 | 19:41

    Obecala mu uprava pojacanja, a ne znaju da Stanoju jedino od pojacanja mogu pomoci Tole ili Bjeka.

  • Mateja Ilija

    2. februar 2023 | 20:05

    Ovo je samo dokaz o namestanju titule partizanu prosle godine , sa cuvenom izjavim “imamo 93 bodova a nismo prvi “ ! Obzirom da pratim zvezdu i partizan sve utakmice - te godine je Rikardo prolazio i nadavao se golova kao da igraci odbrane ne postoje a u svakoj utakmici gde su ga iole cuvali nije se video, da ne pricamo da ga je polupani Erakovic stavio u dzep . Isto tako penaltko iz smesnih penala, isto tako Vujacic glavom gde niko ne skace ;) SVE SE VIDI I SAZNA , Nikad nije niti ce moci da se sakrije ! A isto tako se prepoznaju i sve one namestene titule s ovim trenerom i upravom fss !

  • Vratiće se rode

    2. februar 2023 | 18:56

    “VELIKI TRENER” ili bolje je reći “TOLETOV TRENER”

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA