"Siniša u večnost": Zvezda pozvala navijače na prolećnu premijeru, u čast legendarnog Mihe

Ulaz na utakmicu će biti besplatan, a za svakog posetioca, obezbeđena je uspomena u vidu specijalne karte, koje će se deliti na ulazima na stadion.

  • 0
Fk Crvena zvezda pozvala navijače na meč protiv Vojvodine

Printscreen: Youtube/ Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova igraju protiv Vojvodine na prolećnoj premijeri. Ovaj meč je nazvan "Mihina utakmica", s obzirom na to da će biti u čast nedavno preminulog legendarnog fudbalera oba kluba.

Ulaz na utakmicu će biti besplatan, a za svakog posetioca, obezbeđena je uspomena u vidu specijalne karte, koje će se deliti na ulazima na stadion. Takođe, Delije su pozvale sve navijače da ponesu šal, kako bi upotpunili koreografiju koja je planirana za ovaj meč.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

U međuvremenu, iz kluba su još jednom pozvali navijače da upotpune prolećnu premijeru.

- Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno - šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona. Vidimo se na Marakani, za Zvezdu, za Mihu - navodi se u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA