Delije se oglasile pred Vojvodinu: "Mihino ime je besmrtno, dugujemo mu oproštaj, svi na stadion!"

U saopštenju se ističe da navijači ponsu šal, i uđu na stadion na vreme.

  • 1
delije Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 16 časova dočekati ekipu Vojvodine, u okviru prvog kola prolećnog dela šampionata, a ova utakmica nazvana je "Mihina utakmica", s obzirom na to da će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću, koji nas je prerano napustio.

Tim povodom, oglasile su se i  Delije, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Mi kao zvezdaši imamo jednu veoma odgovornu moralnu dužnost, a to je oproštaj od Mihe! Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijere. Mnogi su nakon takvih uspeha vrlo često zaboravljali i iz koje zemlje dolaze a kamoli iz kog kluba. Miha je bio poseban u svakom smislu te reči pa tako i u ljubavi prema svom klubu. Mnogo puta i na mnogo načina je to i dokazao.

- Naša obaveza je da na utakmici sa Vojvodinom, dođemo u što većem broju, da ponesemo svi šalove i kada dođe taj momenat iskažemo svoju zahvalnost prema takvoj veličina koja je odabrala baš Zvezdu da je učini još većom svojom pojavom. Zvezda u kojoj je njegovo ime postalo besmrtno! Takođe, klub će se, pred početak utakmice, na svoj način oprostiti od Mihe. Zato vas pozivamo da već 20ak minuta pred početak utakmice budete na tribinama stadiona. Ulaz je besplatan. PONESI ŠAL - UĐI NA VREME - SVI NA STADION - stoji u saopštenju Delija.

Podsetimo, Zvezda je obezbedila besplatan ulaz, a svakom od posetilaca obezbeđena je i uspomena u vidu specijalne ulaznice, koje će biti deljene na ulazima na stadion. Takođe, igrači oba tima će u čast legendarnog Miha na teren izaći sa podignutim kragnama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA