Nastavljena Superliga: Radnik tone sve dublje, Kolubari minimalac dovoljan za pobedu

Kolubara sa druge strane ma 23 osvojena boda, i nalazi se na devetom mestu, samo jednu poziciju ispod mesta koje vodi u plej-of.

  • 0
Kolubara - Radnik Printscreen: ArenaSport 1 Premium

Nastavljena je Superliga Srbije, a prvo kolo prolećnog dela šampionata, inače 20. ove sezone, otvorili su Kolubara i Radnik. Ipak, srećniji je posle meča tim iz Lazarevca, koji je slavio sa 1:0.

Nije na najbolji način startovao tim koji sa klupe predvodi Slavoljub Đorđević. Igralo se dosta tvrdo i oprezno na obe strane, a najveće uzbuđenje viđeno je u 31. minutu, kada je Ilija Milićević pogodio, i ispostavilo se, postavio konačan rezultat, i doneo timu iz Lazarevca vredna tri boda.

Pokušavao je Radnik u nastavku da dođe do izjednačenja, ali se rezultat ipak nije menjao. Surduličani su posle ovog susreta ostali "ukopani" na dnu tabele sa samo osam bodova.

Kolubara sa druge strane ma 23 osvojena boda, i nalazi se na devetom mestu, samo jednu poziciju ispod mesta koje vodi u plej-of.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA