Neočekivan preokret u slučaju Alveš: Da li par patika može da spasi Brazilca robije zbog silovanja?

Odraz u ogledalu bi mogao da bude ključan

  • 0

Brazilski fudbaler Dani Alveš proživljava svoje najteže dane u životu, jer je trenutno nalazi u zatvoru gde je dospeo zbog optužbe za silovanje!

Njega je jedna devojka optužila da ju je krajem decembra silovao u jednom noćnom klubu u Barseloni, odnosno da se sve dogodilo u toaletu.

Alveš se brzo našao iza rešetaka, sve navodi na to da je možda kriv, supruga je "zašretila" da se razvodi, bivši klub Pumas ga tuži i traži 4.5 miliona evra... Dani pakla za desnog beka koji je nedavno bio i na Mundijalu.

Međutim, mediji navode da se možda pojavio dokaz koji bi Alveša mogao da oslobodi. Prema sajtu "La Vanguardia", Alveša bi mogao da spasi par belih patika, odnonso odraz u ogledalu.

Naime, žrtva je ranije prijavila da je fudbaler nekoliko puta insistirao da ona uđe u toalet zajedno s njim, dok odbrana tvrdi da su se pojavili snimci kamere na kojima se vidi kako mlada žena ulazi u toalet dva minuta posle Danija.

Devojka je napomenula da je Alveš bio u slepom uglu, odmah iza ulaznih vrata u toaletu, te se stoga nije mogao videti na snimku, ali se pojavio odraz u ogledalu na kom se navodno vide njegove patike - što znači da je on ranije ušao.

Ako se ova verzija ne potvrdi, brazilski advokati će imati malo vremena za odbranu. Ipak, navodi se da čine sve kako bi jednog od najboljih defanzivaca 21. veka izbavili iz zatvora.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA