Tvrda je "Karamela" iz Liverpula za Arsenal: Everton promenio trenera i odmah srušio lidera Premijer ligi

Samo jedan gol je bio dovoljan ekipi Šona Dajša

  • 2
Everton, Arsenal, Tarkovski Foto: Tanjug / AP

Posle četiri uzastopna poraza, ekipa Evertona je uspela da slavi u Premijer ligi, i to ni manje ni više, nego protiv Arsenala, trenutno vodeće ekipe u šampionatu sa 1:0, čime su "dali vetar" u leđa drugim ekipama.

Everton ima poprilično lošu sezonu, pobedom protiv Arsenala su se popeli na 17. poziciju, makar su nakratko izbegli "crvenu zonu", ali imaju i meč više od Vulvsa, Burnmauta i Sautemptona, dok imaju samo po bod više od prvonavedenih ekipa.

Međutim, promena trenera je očigledno donela potrebnu šok terapiju ekipi. Frenk Lampard je dobio otkaz, na njegovo mesto je stigao Šon Dajš i odmah je zabeležio pobedu, očigledno, izgleda da je on čovek koji ih može ostaviti u ligi.

Arsenal je napadao, ali ni Everton nije želeo da baci belu zastavicu. Rezultat u šutevima je glasio 15:12 za ekipu Arsenala, što samo pokazuje da su "Karamele" bile tvrde za zube londonske ekipe.

Jedini gol na meču viđen je u 60. minutu susreta, kada je Tarkovski posle kornera pogodio mrežu Ramsdejla i tako svojoj ekipi doneo pobedu.

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kupili bodove

    4. februar 2023 | 16:17

    pokusavaju da se spasu od ispadanja u drugu ligu

  • mladen milunuc paris

    4. februar 2023 | 16:34

    Zovite frenka lamparda da se vrati:)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA