≫ 

Lalatović nastavio po starom: Isključen već u prvom meču posle pauze, vređao sudiju, klečao, bečio se...

Ne može da se obuzda Lalat

  • 13

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović isključen je na utakmici protiv lučanske Mladosti u 63. minutu na Čairu, prvu za oba tima u nastavku superligaške sezone.

Lalatoviću je glavni sudija meča Nikola Radaković pokazao najpre žuti, pa onda i crveni karton zbog konstatnih prigovora trenera Nišlija za četvrtog sudiju Milana Ilića.

Prethodno, Radaković je žuti karton podelio i treneru gostiju Nenadu Milovanoviću.

Lalatović je baš u tom momentu odreagovao zbog jedne situacije, sudija je i njega sankcionisao javnom opomenom, ali to ovog nije primirilo. Nastavio je Lalat da pridikuje, da se unosi ka Iliću, sve vreme ga je Radaković smirivao, no nije ta vrsta intervencije urodila plodom, pa je morala da usledi teža sankcija i jedina ispravna - crveni karton.

Lalatović je bio u čudu, nije verovao, u jednom momentu je kleknuo, sve vreme je nešto prigovarao, pričao, negodovao, ali je na kraju morao da se povuče u svlačionicu.

Na kraju, Lalatović je ipak imao razloga za zadovoljstvo jer je njegov tim golom Miljana Škrbića u 91. minutu došao do pobede. Reč je inače o momku koji je zbog povrede kolena odsustvovao sa terena godinu i po dana. Ovo mu je bio prvi meč posle duge pauze!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA