≫ 

Mihin brat pun emocija na Marakani: "Kao da nas Siniša gleda od gore, kao da je sudbina umešala prste"

Igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju

  • 1
FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Dražen Mihajlović, brat legendarnog Siniše Mihajlovića, prisustvovao je velikoj počasti na Marakani na meču Crvene zvezde i Vojvodine, a imao je i šta da kaže posle koreografije i slika koje su se ukazale na stadionu crveno-belih.

- Zahvalio bih se Crvenoj zvezdi, navijačima i ljudima koji su došli u velikom broju. Ovo u meni izaziva buru emocija, tako da samo želim u ime porodice Mihajlović da se zahvalim na svemu što su uradili. Hvala ljudima koji su danas došli da odaju počast mom bratu. Sve ovo nas vraća u neko dečačko doba, pogotovo kad vidim specijalizovane dresove Zvezde sa njegovim likom. Drago mi je i što sve to ima humanitarni karakter, s obzirom na to da je cilj da se prikupi što više sredstava za ljude kojima je pomoć potrebna. Pre desetak dana je u Rimu bila organizovana utakmica između Lacija, u kom je postizao velike rezultate, i Bolonje koju je trenirao. Oprostili su se na jedan predivan način od njega. Ali i ovo danas, kao da je sudbina umešala prste, kao da nas Siniša gleda od gore - emotivno je reagovao Dražen Mihajlović.

Igrači su na teren istrčali u specijalno dizajniranim dresovima koji će posle meča otići na aukciju, a novac če biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Video: Bura emocija na Marakani: Mihini sinovi doneli njegov dres na Sever, Delije zagrmele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banovo Brdo

    4. februar 2023 | 19:48

    Bravo navijaci,koliko je ovo lepse ponasanje od huliganskih tucs!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA