Teška bruka Liverpula: Vukovi kao traktor "pregazili" Klopa, Junajted se ponovo vratio na pobedničku stazu

 
  • 0

Strašan poraz i debakl Redsa, polako propada u donji deo tabele

Ništa više ne polazi od ruke Liverpulu. Ni kod kuće, ni u gostima. Redsi su vezali i četvrti meč na kojem nisu upisali pobedu, a ovaj današnji će dugo pamtiti pošto je bio pravi debakl. Boleće navijače slavnog kluba nemoć koju su pokazali protiv Vulverhemptona u gostima - 3:0 (2:0).

Odbrana je opet bila bušna kao švajcarski sir. Napad je možda i delovao koliko-toliko konkretno, ali ukoliko se ne postigne gol, onda ne treba trošiti dalje komentare ni o tom segmentu. Već posle 12 minuta igre bilo je jasno da od bodova ovde za Liverpul nema ništa.

Već u 5. minutu je Džoel Matip ubacio loptu u sopstvenu mrežu, da bi 7 minuta kasnije i Doson dodao so na otvorenu ranu Jirgena Klopa, koji je mogao samo da se uhvati za glavu kraj aut linije. Nije znao kako da pokrene svoj tim, mada do 65. minuta nije ništa ni pokušavao da uradi.

A i kada jeste, stigao je novi gol Vulverhemptona. Ruben Neveš postavio je konačan rezultat i izvukao domaćina iz zone ispadanja. A Liverpul zakucao za sredinu tabele. Možda neće Klopovi momci biti toliko ugroženi da se bore za opstanak, ali hoće gotovo sigurno ostati bez mesta u evropskim takmičenjima.

Sa druge strane, Junajted nastavlja sa pobedama, pošto se vratio na trijumfalni put na domaćem terenu protiv Kristal Palasa - 2:1 (1:0).

Bio je to relativno lak trijumf domaćeg tima, koji je već u 7. minutu poveo sa bele tačke preko Bruna Fernandeša, a u 62. minutu je Markus Rašford duplirao prednost na asistenciju Luka Šoa. Ipak, Kazemiro je malo "poludeo", pa je u 70. minutu bio isključen, što je šest minuta kasnije kaznio Šlup, ali je ispostaviće se, postavio samo konačan rezultat.

U preostalim mečevima, videli smo goleadu u Birmingemu gde je Lester slavio protiv Aston Vile (2:4), Brentford je uništio Sautempton (3:0), dok je Brajton uspeo da izađe na kraj sa Bornmutom golom u smiraj meča (1:0).

PREMIJER LIGA - 22. KOLO

Petak

Čelsi - Fulam 0:0

Subota

Everton - Arsenal 1:0 (0:0)

Aston Vila - Lester 2:4 (2:3)

Brentford - Sautempton 3:0 (2:0)

Brajton - Bornmut 1:0 (0:0)

Mančester junajted - Kristal Palas 2:1 (1:0)

Vulverhempton - Liverpul 3:0 (2:0)

Njukasl - Vest Hem (18.30)

Nedelja

Notingem Forest - Lids (15.00)

Totenhem - Mančester siti (17.30)

Standings provided by Sofascore

Video: Koreografija navijača Vojvodine kao odgovor na bakljadu Delija

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA