Nema Embapea, nema Nejmara, ali tu je Mesi: Argentinac nastavio da teroriše po Francuskoj

Niko mu ništa ne može, novi meč i novi gol za "vanzemaljca"

  • 1
leo mesi

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Pari Sen Žermena grabe ka novoj tituli u još jednoj sezoni u kojoj nemaju ravnopravnog rivala da im pokvari planove. Nije danas u timu Kristofa Galtijera bilo ni Nejmara, ni Embapea, ali najmanja je to briga za "Svece" kad je u ekipi jedan jedini i neponovoljivi Leo Mesi.

Osokoljen radostima koje mu je doneo Mundijal, odmoran, osvežen i spreman da postiže nove ciljeve u karijeri Argentinac je briljirao u subotu protiv Tuluza u pobedi od 2:1 koja je domaćem timu donela još čvršću poziciju u samom vrhu tabele Lige 1.

Drugi je Marselj koji je u naletu od dolaska Igora Tudora na klupu, ali kaska osam bodova i utakmicom manje.

Mesi je bio čovek odluke u 58. minutu kada je i postigao gol za pobedu protiv odličnog Tuluza koji je čak i vodio od 20. minuta preko Van Den Bumena. Hakimi je doneo poravnanje, da bi Argetninac u svom stilu, hirurški preciznim udarcem sa 16-17 metara, matirao golmana gostiju.

Da je i dalje u vrhunskoj formi, pokazao je Mesi i u akciji tako tipičnoj za njega kada je, posle trka pored kompkletne odbrane rivala, pogodio stativu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA