Njukasl je i dalje tim sa najmanje poraza u Premijer ligi: Deseti remi stigao protiv Čekićara, san o LŠ je živ

Svrake su uz novi nerešen ishod pale na četvrto mesto na tabeli, ali imaju četiri poena zalihe u odnosu na Totenhem

  • 0
FK Njukasl - FK Vest Hem Foto: Tanjug / AP

Ko bi rekao da će posle 22. kola Premijer lige, Njukasl biti tim sa najmanje poraza u Premijer ligi? Arsenal je danas kiksnuo protiv Evertona drugi put, ali Svrake nisu ispustile sva tri boda, već "samo" dva protiv Vest Hema. Ipak, sa desetim remijem ostali su u konkurenciji za mesto u Ligi šampiona - 1:1 (1:1).

Krenula je utakmica na nemoguć način. Već posle 37. sekundi je Vilok postigao gol, ali se ispostavilo da je lopta pre centaršuta koji je poslao Migel Almiron izašla u gol-aut. VAR je to potvrdio, ali samo koji sekund kasnije...

Gol! Ovoga puta priznat, pošto je Kalum Vilson realizovao perfektnu kontru iz lopte koju mu je poslao Šon Longstaf. Prava karnevalska atmosfera vladala je u tim momentima na severo-istoku Engleske.

Međutim, oko pola časa kasnije, manju smušenost odbrane Njukasla kaznio je Vest Hem preko Luisa Pakete i stigao do važnog boda u borbi za opstanak. I drugo poluvreme je bilo uzbudljivo, svoje dobre šanse imali su Alan Sen-Maksiman i prevashodno Kalum Vilson, ali je gostujući tim uspeo da se odbrani i da odnese slađi deo plena kući.

Njukasl sada ima 40 bodova sa skorom od 10 pobeda, 10 remija i porazom na četvrtom mestu Premijer lige, a Vest Hem je tik iznad zone ispadanja sa 19 bodova. U narednom kolu, Svrake gostuju Bornmutu, a Čekićari dočekuju Čelsi u malom londonskom derbiju.

Standings provided by Sofascore

Video: Kakav evrogol Vojvodine, Borjan je bio nemoćan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA