≫ 

Hrvatski fudbaler objavio naslovnicu knjige "Ne možete me povrediti" pošto ga je Sautempton prebacio u 2. tim

Mislav Oršić ne doživljava start koji je želeo u engleskom prvoligašu

  • 1
Svetsko prvenstvo SP u Kataru Hrvatska - Maroko Mislav Oršić Foto: Tanjug/AP

Očekivalo se da Mislav Oršić bude ogromno pojačanje za Sautempton u nastojanju da ovaj klub izbegne ispadanje iz Premijer lige Engleske. Došao je kao veliko ime iz Dinama, naročito posle Svetskog prvenstva u Kataru, ali od tada o njemu - ni traga ni glasa.

U dogovoru između menadžera, njega i kluba naglašeno je da će on odmah biti bačen u vatru i da će od samog početka pomoći Svecima. Ali prolazio je meč po meč, Sautempton je držao relativno dobru formu i pobeđivao je, ali Mislava nije bilo u timu.

Juče je stigla vest da je Oršić sam tražio da bude prebačen u U23 tim i da zaigra u Premijer ligi 2, kako bi sakupio minutažu, što je zahtevao trener Nejtan Džons. Naravno, to nikako nije bilo u planovima sjajnog hrvatskog igrača koji je u Dinamu bio jedan od glavnih igrača.

Sećamo se njegovog het-trika protiv Totenhema u Ligi Evrope i to nakon što je Dinamo izgubio prvu utakmicu u Londonu sa 2:0. Dinamo je šokantno prošao dalje, a to je bila inicijalna kapisla da Oršić bude lansiran među zvezde.

Sada mu ostaje da se nada da će biti bolje, a da nije nimalo srećan pokazuje i fotografija koju je objavio na Instagramu. Tamo je okačio naslovnu stranu knjige "Ne možete me povrediti", što može biti neka vrsta bunta prema treneru Nejtanu Džonsu.

Video: Koreografija u čast Mihajlovića pre meča Zvezde i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nema veze

    4. februar 2023 | 23:31

    bitno je da he silja pesic i dalje zvezdin centarfor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA