Šumarima počinju da se isplaćuju pojačanja: Notingemov peti meč u PL bez poraza, više nisu toliko ugroženi

Vredno sakuplja novajlija poene i deluje da bi možda mogao da izbori opstanak

  • 0
Notingem Forest Foto: Tanjug / AP

Niko nije davao mnogo šansi Notingem Forestu da bi mogao da preživi prvu sezonu u Premijer ligi, ali se nekako ostvaruje ono nepisano pravilo da novajlije uglavnom odigraju dobro tokom te prve godine. Šumari su sada u usponu, pošto su vezali peti meč bez poraza u Premijer ligi, a ovog poslepodneva pao je Lids - 1:0 (1:0).

Odigrao je Notingem zaista dobru utakmicu, naročito defanzivno i za to je nagrađen sa vredna tri boda. Lids jeste imao više udaraca ka golu i inicijativu, ali nije mogao da probije "debeo" bedem koji su postavili Šumari.

Jedini pogodak na meču postigao je Brenan Džonson u 14. minutu utakmice. Lopta se odbila do njega van šesnaesterca i šutirao je u donji levi ugao veoma snažno i precizno za ekstazu navijača domaćih.

Dobre šanse su u nastavku imali i Luk Ejling u 37. minutu kada mu je udarac odbranio Kejlor Navas, kao i Neko Vilijams u 54. minutu kada je prosledio loptu pored desne stative.

Notingem je sa nova tri boda došao do ukupno 24 osvojena i sada je na 13. mestu na tabeli sa šest bodova više iznad ugroženog Evertona. Lids ima isto bodova kao i Karamele, ali i meč manje na poziciji iznad.

Standings provided by Sofascore

Video: Odličan gol Partizana protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA