≫ 

Superligaški bizar: Fudbaler TSC-a na pozajmici u Pazaru dao gol TSC-u dva minuta pre kraja za trijumf!

Pazarci "okrenuli" protiv Lazetićevog tima kome je prvo suđen, pa poništen penal pri rezultatu 0:0

  • 4
igrači TSC-a Foto: Arenasport

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su TSC u 20. kolu Superlige Srbije 2:1 posle preokreta i gola u 88. minutu u režiji igrača tima iz Bačke Topole na pozajmici u Pazaru, Slobodana Stanojlovića. 

Njega je trener domaćih uveo u drugom poluvremenu i ispostavilo se napravio ključni potez jer mu je "džoker" i doneo pobedu protiv trećeplasiranog tima na tabeli. Stanojlovića je TSC letos poslao na pozajmicu upravo u Pazar, ali očito da se nije obezbedio klauzulom da ne igra u meču protiv kluba sa kojim ima ugovor - što je bilo pogubno po Lazetićev tim.

Pogledajte prelomni trenutak utakmice, odlično ubačena lopta po teškom i zaleđenom terenu, izuzetno precizan udarac Stanojlovića i nemoć golmana gostiju koji je, em što je bio markiran, uhvaćen i na "krivoj nozi"...

Stabojlović se nije radovao ovom golu kao njegovi saigrači.

Bio je ovo ujedno i prvi poraz TSC-a u gostima u ovoj sezoni čime je prekinut zaista veliki niz tima koji pretenduje na plasman u Evropu.

Tamo želi i Novi Pazar kome je pobeda nad direktnim rivalom za mesto broj tri bila preduslov da se nastavi evropski san.

U vrlo dinamičnom meču, osim golova, vredan pomena je i poništeni penal za goste pri rezultatu 0:0. Tada je s leđa srušen napadač TSC-a, sudija Šegrt je pokazao na belu tačku, ali je na asistenciju iz VAR sobe preinačio odluku i dodelio loptu Pazaru. Na snimku se videlo da nije bilo elemenata za najstrožu kaznu jer je defanzivac domaćih najpre sklonio loptu sa noge rivala.

Malo posle toga gosti su poveli preko Jovanovića (64), da bi egal doneo Bojica Nikčević u 80. minutu, a totalni preokret pomenuti igrač TSC-A na pozajmici u Pazaru, inače poletara cPartizanove škole, Stanojlović.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA