Iz Bajerna prete Nojeru kaznom: "Stavlja lične interese iznad klupskih, on je kapiten kluba, nedopustivo je"

Sve je počelo tako što je otkaz dobio hrvatski trener golmana Toni Tapalović

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Portugalija - Nemačka Foto: Tanjug/AP

Kapiten reprezentacije Nemačke i Bajerna iz Minhena, Manuel Nojer, nalazi se u veoma neizlgednoj situaciji, prenosi "Skaj Nemačka". On je ušao u sukob sa svojim klubom, nakon što je udeljen otkaz treneru golmana Toniju Tapaloviću.

Naime, Tapalović je dobio otkaz u Bajernu nakon što je igračima (prvenstveno Nojeru) iznosio detalje sastanaka uprave, što je posebno zasmetalo i prvom golmanu ekipe, koji se pobunio zbog ovakvog poteza, dok sada sportski direktor kluba, Hasan Salihamidžić, najavljuje i moguće kazne za golmana.

- Bio je to veliki udarac za mene. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri. Kao da mi je neko iščupao srce - rekao je Nojer za britanski "Atletik".

Nojer je imao i decembru nastup sa reprezentacijom Nemačke na Svetskom prvenstvu u Kataru, posle koje je doživeo povredu na odmoru, zbog koje će propustiti i ostatak sezone.

- Razumem da je ova odluka uticala na Nojera, ali očekivao sam drugačije ponašanje od njega, posebno zato što je kapiten Bajerna. Odluka, koja je i za nas bila teška, nema nikakve veze sa Manuelom i to smo mu objasnili - rekao je Salihamidžić, koji je najavio i novi razgovor sa kapitenom ekipe iz Minhena..

- Razočaranje koje opisuje zbog otkaza Tapaloviću preovladava kod Nojera, jer je stavio svoje lične interese iznad klupskih. O tome ćemo sa njim razgovarati senzibilno i interno - dodao je sportski direktor Bajerna.

Video: Golčina s pola terena u Superligi: Nekad Dejan Stanković Nojeru, a sada igrač Bačke golmanu Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA