≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Defanzivac Napretka: "Poraz od Partizana je velika sportska nepravda, ni 0:0 nas nije zadovoljavalo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žali Vukajlović zbog rezultata u nedelju popodne

  • 5
Nikola Vukajlović Foto: MN Press

Fudbaler kruševačkog Napretka Nikola Vukajlović, dva dana posle utakmice sa Partizanom, smatra da crno-beli nisu zaslužili da pobede domaćim tim pod Bagdalom!

Partizan je slavio minimalnim rezultatom 1:0, golom Fusenija Dijabatea na isteku sat vremena igre, a Vukajlović je za "Sportski žurnal" rekao:

- Poraz boli, mnogo. I da je ostalo 0:0 bio bi prisutan osećaj nezadovoljstva. Bolji smo bili od Partizana tokom cele utakmice, posebno u prvom poluvremenu. Nažalost, nismo iskoristili naše prilike. A, imali smo nekoliko izuzetnih i kako to obično biva, kad je na suprotnoj strani terena takav protivnik, stigne kazna. Iz polušanse, maltene jedinog udarca, primili smo gol.

Ono što je obeležilo duel Napretka i Partizana jesu izrazito teški uslovi za igru.

- Jeste teren bio otežavajuća okolnost za sve aktere, nismo znali da li će se uopšte igrati. Kad je bila doneta odluka, izašli smo i dali 100 odsto. Dobro smo se pripremili, znali šta nam je činiti. Dominirali smo, u prvom poluvremenu se igralo najviše na njihovom delu terena. Imali smo po nekoliko kornera uzastopno, gosti nijedan u prvih 45 minuta, ali su zato imali sreće. Po kompletnoj statistici, svim parametrima izuzimajući slučajan gol, bili smo bliži pobedi i krajnji rezultat je velika sportska nepravda - jasan je Vukajlović.

Video: Odličan gol Partizana protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    7. februar 2023 | 10:02

    Šta je trebao Partizan, da se "krlja" sa vama na zaleđenom terenu, da se neko povrijedi a znajući vaš krkanluk skršili bi igrača za zatvora? Što protiv Zvezde izađete skinutih gaća?

  • Oki

    7. februar 2023 | 09:40

    Igrajte svaku utakmicu tako srčano a ne samo protiv Partizana.

  • .....

    7. februar 2023 | 09:35

    Hahahahhaha ljudi nije bitan rezultat ali teren svuda u evropi bi bio katanac jel ovo nema nigde na svetu osim kod nas cirkus od lige 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA