Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva vest za navijače Barse: Ronaldinjov naslednik stiže na Kamp Nou!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žoao Mendeš prošao probu i dobiće ugovor od katalonskog giganta

  • 3
Ronaldinjo, FK Barselona Foto: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Sin legendarnog Brazilca Ronaldinja, Žoao Mendeš, potpisaće za Barselonu, klub u kojem je najbolje dane svoje karijere proveo njegov otac.

Prava porodična tradicija stvara se kada je u pitanju Ronaldinjo, kojeg navijači Barse pamte kao verovatno najvećeg čarobnjaka ikada sa loptom, i pored Lionela Mesija koji je godinama nosio dres Barse.

Jednostavno, ono što je Ronaldinjo radio u svom zenitu, nije viđeno u modernoj istoriji, a jedino je šteta što nije "duže trajao" i što mu je nesportski život van terena značajno uticao na partije i da njegova magija ne bude istaknuta onoliko koliko bi sigurno bila da je živeo strogo profesionalno i da nije voleo žurke gotovo podjednako kao i fudbal.

Ali, sada će njegov sin imati prilike da nastavi njegovim koracima.

Sedamnaestogodišnji Žoao Mendeš je prošao probu u Barselni i Ronaldinjo je potvrdio da će njegov naslednik poneti dres slavnog katalonskog kluba.

- Mogu da potvrdim da će Barselona da dovede Žoaa. Barsa je uvek bila važan deo mog života i u mom srcu, i to će se nastaviti sa mojim sinom - rekao je Ronaldinjo za RAC 1.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barca! 🔴🔵

    7. februar 2023 | 20:29

    Da budeš kao tatko mali. 🔴🔵

  • vk

    7. februar 2023 | 21:55

    Jes bio carobnjak ali na kratko ali niko ko Messi 17 godina covjek nije imao 5 losi meceva to se zove najbolji sva vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA