≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović pao iza reklama i udelio asistenciju: Fulam u totalnoj ludnici do osmine finala FA kupa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dafi je vadio loptu sa gol linije, Rodak je branio čist zicer, a iz te defanzive se rodila kontra koja je donela Fulamu i drugi pogodak

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Printscreen/Twitter

Fudbaleri Fulama plasirali su se u osminu finala FA kupa pošto su u ponovljenom meču na gostovanju Sanderlendu slavili sa 3:2, a na pobedu je uticao i srpski napadač Aleksandar Mitrović koji je zabeležio asistenciju.

Tim sa Krejven kotidža je poveo u osmom minutu preko Vilsona, ali je onda Sanderlend preuzeo inicijativu koja je bila krajnje vidljiva u drugom poluvremenu.

Dafi je vadio loptu sa gol linije, Rodak je branio čist zicer, a iz te defanzive se rodila kontra koja je donela Fulamu i drugi pogodak.

Mitrović je u trku izašao pred golmana koji mu je dobro skratio ugao i odbranio udarac, ali se Srbinu vratila lopta, te je on povratnom proigrao Andreasa Pereiru koji je udvostručio prednost.

Nakon toga, izgubio je Mitrović ravnotežu i pao preko reklame, ali je na sreću to samo poprimilo šaljivi karakter, tako da je ekipa proslavila na najbolji mogući način korak ka osmini finala.

U 77. minutu stiže prelep gol Klarka koji je dao ponovo nadu Sanderlendu, a vrhunski skok Dafija omogućio je Kurzavi da iz voleja vrati dva gola prednosti (3:1).

Pred nadoknadu, Benet još jednom diže publiku na stadionu domaćina, ali je to bio ujedno i poslednji trzaj protivnika Fulama.

Video: Mitrović o interesovanju Evertona: Sve je moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA