≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dioni dobio Zvezdu na sudu: Klub tvrdio da je dolazio pijan, ali mora da mu plati stotine hiljada evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuzu mora da se isplati zarada koju je po ugovoru imao na Marakani

  • 21
Lois Dioni, FK Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Loi Dioni je tužio Crvenu zvezdu pred FIFA i dobio je tužbu! Klub sa Marakane sada je dužan da isplati nekoliko stotina hiljada evra.

Kako prenosi Sportski žurnal, Dioni je dobio spor, a ukupno njegovo potraživanje je 520.180 evra.

Proverili smo ovu informaciju i potvrđeno nam je da će Zvezda morati da plati i da je klub spreman da isplati Dionija, ali nam je rečeno da je dugovanje 300.000 evra i da Zvezda neće da mu plati cifru koju je naknadno tražio. 

Zvezda je u odbrani pred sudom tvrdila da je Dioni disciplinski kažnjen zbog prekršaja evidentiranih 21. 25. i 28. novembra i da je bio u alkoholisanom sanju kada je imao profesionalne obaveze i treninge, ali FIFA nije dobila valjane dokaze da se to zaista i dogodilo.

Zvezda se takođe žalila da u obzir nisu uzete okolnosti otežanog poslovanja usled pandemije korona virusa i da su sa igračima pravljeni sporazumi, ali je i to odbačeno.

Dioni je stigao na Marakanu kao pozajmljeni igrač Anžea, odigrao je ukupno 17 utakmica u svim takmičenjima za godinu dana i postigao tri gola uz tri asistencije, ali veći deo boravka u Zvezdi je "grejao klupu" ili tribine.

Video: A svi su počeli da sumnjaju u njega: Dioni ga dao za 2:0, fantastičan debitantski gol Francuza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA