≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hulk i dalje baca bombe: Pogledajte golčine 36-godišnjeg Brazilca, igrači bežali iz živog zida

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji fudbaler Porta i Zenita nastavlja da blista u dresu Atletiko Mineira.

  • 1
Hulk Foto: Fotoarena / ddp USA / Profimedia

Poslavljeni brazilski fudbaler Hulk, i sa 36 godina pokazuje da i dalje poseduje "top" u levoj nozi, što je još jednom demonstrirao i na meču njegovog Atletiko Mineira protiv Demokrate.

Nekadašnji fudbaler Porta i Zenita nastavlja da blista u dresu Atletiko Mineira. Ponovo je Hulk demonstirirao svoj razorni udarac levom nogom, baš kao što je to bio slučaj i tokom cele njegove karijere.

Njegov šut predstavljao je pravu noćnu moru za svakog čuvara mreže, a to se desilo i na meču protiv Demokrate, kada je Brazilac u dva navrata gotovo probušio mrežu iz slobodnog udarca. Bio je Hulk dvostruki strelac u pobedi svog tima sa 3:0, a oba pogotka mogu se svrstati u prave majstorije.

Oba pogotka su pala na isti način - iz slobodnog udarca. Ipak, prvi je postigao sa znatno veće udaljenosti. Sa gotovo 30 metara je "ispalio" dalekometni projektil preko živog zida, a golman gostiju je paradom samo ulepšao ovu majstoriju.

Ipak, drugi gol podsetio je sve ljubitelje fudbala na onog starog Hulka. Glavni arbitar je dosudio slobodnjak na ivici kaznenog prostora, i to, baš na poziciji koja odgovara levonogom fudbaleru. Očekivano, Hulk je preuzeo odgovornost i "opalio" po lopti, a čuvar mreže nije ni stigao da odreaguje, iako je lopta išla u njegov ugao. Doduše, i da je stigao, pitanje je kako bi se snašao, s obzirom na to da je udarac bio neverovatno snažan.

Podsetimo, Hulk ima važeći ugovor sa Atletikom do decembra 2024. godine, a kako se čini, ni ne namerava da završi karijeru u skorije vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jon

    9. februar 2023 | 12:06

    Nikad mi nece biti jasno kako nije u svojoj karijeri igrao za neke bolje timove top igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA