≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedimović posle priče da preuzima FSS: "Za sada postoji samo jedan kandidat, a to je Nemanja Vidić"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši ministar poljoprivrede ističe da je on član Skupšrine FSS, ali da su za kandidaturu potrebni i glasovi

  • 39
Nemanja Vidić, Branislav Nedimović Foto: SilverHub/Shutterstock Editorial/Profimedia, MN Press/Marko Metlaš

Bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji se u pojedinim medijima pojavio kao glavni kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, oglasio se ovim povodm za portal 24 sedam.

Nedimović je član Skupšrine FSS kao predstavnik Radničkog iz Sremske Mitrovice, ali ističe da trenutno postoji samo jedan kandidat.

- Važno je da demokratskom procedurom dođemo do izbora predsednika. Ali koliko vidim, za sada postoji samo jedan kandidat, a to je Nemanja Vidić. Videćemo da li će se do raspisivanja izbora pojaviti još neko ime - kazao je Nedimović, koji je upitan i da li se može očekivati njegova kandidatura.

- Ja jesam član Skupštine FSS, kao predstavnik Radničkog iz Sremske Mitrovice, ali za kandidaturu su potrebni i glasovi za podršku - zaključio je Nedimović.

Video: Gordan Petrić Srpski fudbal ne sme da ispusti Vidića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    9. februar 2023 | 15:50

    Nedimoviću je bilo to mesto namenjeno i obećano, ali UEFAje rekla da političar ne može na celo FSS, i zapretila izbacivanjem iz svih takmičenja. To vam je istina. Nedimović je jako nervozan sada, ali će mu se naći novo mesto, ali mora malo da agituje za...

  • Blaki

    9. februar 2023 | 15:58

    Ma ima Nedim da opravi naš fudbal isto kao i poljoprivredu što je opravio!

  • Bmm

    9. februar 2023 | 17:28

    Ali nekako volsebno ces ipak ti da preuzmes FSS, ne verujem da ce Vidic, sta ce covek ovde u ovom blatu, a i na njega se ne bi mogao vrsiti uticaj odozgo. Dik Nedimovica jedino to i preporucuje za predednika FSS-a. Kakva smo zemlja sve likovi koji veze sa fudbalom nemaju nam vode savez, tacno se kroz to i vidi slika jednog drustva i zasto vlada rasulo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA