Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio je prvak Evrope sa Srbijom, želja mu je da obuče dres Zvezde, sada je završio u Rusiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Golubović u Himki stiže kao slobodan igrač

  • 1
Petar Golubović, FK Kortrijk Foto: Profimedia

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Petar Golubović (28) našao je novi klub, nakon što je nedavno raskinuo ugovor sa norveškim Alesundom!

Naime, on će u narednom periodu nastupati za ruski Himki s kojim je dogovorio saradnju na godinu i po dana.

Golubović je 2013. bio član Orlića koji su pod vođstvom Ljubinka Drulovića uzeli titulu prvaka Evrope, dok je istovremeno nosio dres OFK Beograda u sezoni 2013/14. U redove Romantičara je stigao psole osam godina provedenih u mlađim kategorijama Crvene zvezde.

Petar Golubović u dresu OFK Beograda Foto: MN Press

Potom odlazi u Romu za koju nikada nije debitovao, te je išao na pozajmice po Italiji. Igrao je i tri godine za belgijski Kortrajk,a  upravo je kao član ovog kluba, u razgovoru za Telegraf, priznao da bi voleo da ima veliku želju da zaigra u dresu Zvezde.

- Nije tajna da sam veliki navijač Zvezde, proveo sam tamo osam-devet godina, kod Tome Milićevića pa sve do prvog tima u koji nisam ušao sticajem okolnosti. Takva je bila situacija. Trebalo je da idem u Sopot na kaljenje, međutim odabrao sam OFK Beograd. Pružili su mi šansu što Zvezda nije mogla, i ispostavilo se to kao dobar potez. Što se tiče povratka u Zvezdu, nikad se ne zna. Velika želja mi je da zaigram na Marakani, da obučem dres prvog tima, nikad se ne zna u karijeri šta će se dogoditi, ali da postoje i volja i želja kada je Zvezda u pitanju, to uvek postoji - rekao je Golubović u jesen 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    10. februar 2023 | 07:17

    Mlad. Perspektivan. Terzo reaguj. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA