Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdino dete donelo nadu Radniku: Fenjerašu svirana dva penala, Radulović jedini pogodio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim iz Surdulice sada ima 11 osvojenih bodova i nalazi se na poslednjem, 16. mestu, sa dva boda manje u odnosu na 15-plasiranu Mladost GAT

  • 0
Uroš Milovanović, FK Radnik Surdulica, FK Partizan Printskrin: Arena sport

Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su na domaćem terenu ekipu lučanske Mladosti sa 1:0, u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Viđeno je dosta bledo izdanje i jednih i drugih, ali čini se da nije ni moglo drugačije, s obzirom na stanje terena u Surdulici. Bilo kako bilo, Radnik je upisao vrlo važna tri boda u borbi za opstanak.

Ipak, i pored dosta tvrde utakmice, viđeno je nekoliko uzbuđenja. Prvo od njih viđeno je u 41. minutu, kada je lopta pogodila jednog fudbalera Mladosti u ruku u kaznenom prostoru, a glavni arbitar je posle gladanja VAR-a, pokazao na belu tačku.

Odgovornost je preuzeo povratnik u Radnik, Milan Makarić, ali je lansirao loptu daleko iznad prečke, te se rezultat nije promenio.

Ipak, u samom finišu susreta, Radnik je ponovo dobio priliku da povede sa jedanaesterca, što je realizovao Andrija Radulović, fudbaler Crvene zvezde koji je na pozajmici u Surdulici. Pogodio je rođeni Kotoranin po sredini, a golman gostiju ništa nije mogao u toj situaciji.

Radnik je tako došao tek do druge ligaške pobede u sezoni, a prvu su upisali još 30. oktobra prošle godine, kada su savladali Spartak sa 2:0.

Tim iz Surdulice sada ima 11 osvojenih bodova i nalazi se na poslednjem, 16. mestu, sa dva boda manje u odnosu na 15-plasiranu Mladost GAT. Sa druge strane, Mladost iz Lučana zauzima 14. mesto, sa 18 osvojenih bodova, koliko ima i subotički Spartak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA