Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan slomio "srpski" Torino: Žiru matirao Milinković-Savića, Radonjić "zaradio" žuti karton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan je ovom pobedom došao do 41. osvojenog boda, i sada zauzima treće mesto sa dva boda manje od drugoplasiranog Intera.

  • 0
Milan - Torino Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana savladali su na domaćem terenu ekipu Torina rezultatom 1:0, u okviru 22. kola italijanske Serije A.

I jedna i druga ekipa su otvoreno ušle u meč, a prvi su zapretili gosti, i to preko Antonija Sanabrije, koji je u 18. minutu primio pas na ivici kaznenog prostora i šutirao, međutim, nije bio dovoljno precizan te je lopta završila pored desne stative.

Ipak, u nastavku je Milan preuzeo inicijativu, ali ipak to nisu uspeli da krunišu do odlaska na pauzu, te je poluvreme završeno bez golova. U drugom poluvremenu je viđen još ofanzivniji domaćin, što je stavilo srpskog golmana, Vanju Milinković-Savića i Torino na velike muke.

Pretio je Leao u 54. minutu, kada se lepo namestio i šutirao u desnu stranu, ali nije imao dovoljno sreće. Uzvratio je pet minuta kasnije Sanabrija na drugoj strani, kada je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta završila pored gola.

Ključan trenutak viđen je u 62. minutu, kada je Teo Ernandez odlično centrirao, a najbolje u kaznenom prostoru se snašao, ko drugi nego Olivije Žiru, koji je glavom "smestio" loptu iza leđa Vanje Milinković-Savića.

Pretio je i Ernandez u nastavku, ali se do kraja meča rezultat nije menjao.  Srpski reprezentativan, Nemanja Radonjić odigrao je svega 10 minuta, dok je Ivan Ilić presedeo meč na klupi.

Milan je ovom pobedom došao do 41. osvojenog boda, i sada zauzima treće mesto sa dva boda manje od drugoplasiranog Intera. Sa druge strane, Torino je ostao na sedmom mestu, sa 30 osvojenih bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA