≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Stanojević: "Oko Vidića treba da se ujedini cela Srbija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši trener crno-belih smatra da fudbalska Srbija ovakvu šansu ne sme da propusti

  • 6
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Bivši trener Partizana, a sada šef stručnog štaba Konjaspora, Aleksandar Stanojević, javno je pružio podršku Nemanji Vidiću, nakon što je legendarni fudbaler javno obelodanio da će se kandidovati za prvog čoveka FSS.

Nakon što je Vidić objavio da će se kandidovati uz poruku da želi da ujedinjuje srpski fudbal, prva naznaka nečeg takvog došla je i iz tabora bliskog Partizanu.

Prvo je podršku Vidiću dao i aktuelni trener Gordan Petrić, a sada i bivši trener Aleksandar Stanojević, koji smatra da ovakvu šansu srpski fudbal ne sme da propusti.

- Ne mogu da verujem da će fudbalska Srbija da propusti šansu da za predsednika dobije čoveka takvog integriteta i fudbalske biografije kakav je Vidić. Imamo čoveka koji je u Engleskoj dobio trenersku licencu i u UEFA se školovao za posao koji želi da radi u Srbiji, poštovan je u svetu i ugledan. Vidić je šansa koju srpski fudbal ne sme da propusti - rekao je Stanojević za Sportski žurnal, koji smatra da političari mogu mnogo da pomognu, ali da ne vidi da neko trenutno može da se u fudbalskom smislu poredi sa Vidićem.

- Vidića slabo poznajem. Sreli smo se nekoliko puta. Znam šta je uradio u fudbalu i to je ono što ga preporučuje za predsednika FSS. Oko Vidića bi trebalo da se ujedini cela Srbija, a političari bi trebalo u tome da pomognu. Lično mi je neverovatno da se uopšte razgovara oko izbora kad je na jednoj strani ličnost kakav je nekadašnji kapiten Mančester junajteda - kaže Stanojević.

Video: Fudbaleri Vojvodine izašli na meč u majicama sa likom Siniše Mihajlovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    11. februar 2023 | 16:45

    Pa oterajte sve preko 50+ god iz Fss i resili ste sve. To je to.

  • Stefan

    11. februar 2023 | 17:21

    Prvi put ikada da i ovaj covek kaze nesto pametno…Puna podrska Vidari

  • Pp

    11. februar 2023 | 17:38

    Čim ga Šamroje podržava znači da je i Vidić prodana duša. Ili je to namerno uradio da ga diskredituje... Slobodno ostani što duže tamo, uništio si i Konijaspor a i celu Tursku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA