≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ognjena Vranješa sam Bog spasio od zemljotresa u Turskoj, neki njegovi saigrači nisu imali sreće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vranješov saigrač, Kristijan Atsu, i dalje nije pronađen u ruševinama

  • 26
Ognjen Vranješ, Turska Foto: Nikola Tomić, Tanjug/AP

Stravični zemljotresi koju su pogodili Tursku, sravnili su sa zemljom nekoliko gradova, a među njima je i Hataj, u kojem za istoimeni klub nastupa i bosanski fudbaler Ognjen Vranješ .

Broj žrtava zemljotresa i dalje raste, a sam Vranješ je pukom srećom izbegao najgori mogući scenario. Naime, ispostavilo se da je 33-godišnji fudbaler neposredno pre zemljotresa napustio grad.

Kako prenose turski mediji, Vranješ je zbog povrede leđa otputovao u Bosnu i Hercegovinu, gde se oporavlja. Prvi pregledi odrađeni su u Turskoj, a nakon analiza, iskusni fudbaler je odlučio da se vrati u domovinu.

Vranješov saigrač, Kristijan Atsu, i dalje nije pronađen u ruševinama, ali nada postoji. Veliku pažnju privukla je i luksuzna zgrada Ronesans u Hataju, gde je pored Atsua zatrpano ostalo još stotine ljudi, a kako smo ranije pisali, među njima je i kapiten rukometne reprezentacije Kemal Kitahja sa svojom porodicom.

Takođe, Hatajspor je odlučio da istupi iz elitnog ranga turskog fudbala, što je potvrdio i predsednik Fudbalske federacije Turske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MileSrbin90

    11. februar 2023 | 20:49

    Dečko je preziveo -jelenu kerušu- Zemljotres je mala maca

  • Ludi

    11. februar 2023 | 18:38

    Takođe, Hatajspor je odlučio da istupi iz elitnog ranga srpskog fudbala, što je potvrdio i predsednik Fudbalske federacije Turske.

  • Lazar ZG

    11. februar 2023 | 18:46

    Vraneš je Srbin iz Bosne, Bosanski fudbaler ne pije vodu! Kad ćemo prestati da se delimo!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA