Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakularan gol Srđana Plavšića: Bivši Zvezdin "Atomski mrav" postigao pogodak za TV špice sa 25 metara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nažalost, on je bio samo utešni za njegov tim koji je poražen od Jabloneca

  • 0

Sjajno igraju bivši Zvezdini igrači danas širom Evrope. Ranije je na Kipru, Ben postigao drugi vezani gol za APOEL, a nešto malo kasnije se radovao i Srđan Plavšić u Češkoj, doduše samo nakratko.

On se nalazi na pozajmici u Banjiku iz Ostrave u koji je došao iz praške Slavije, a u 93. minutu utakmice postigao je spektakularan gol za TV špice sa skoro 25 metara udaljenosti.

Zaleteo se velikom brzinom ka kaznenom prostoru, zahvatio loptu svom snagom i poslao pravu raketu u dalji ugao gola Jabloneca. Ipak, taj pogodak bio je samo utešni za Banjik, pošto je gost prethodno već imao prednost od 0:2, a za preostalo vreme domaćin nije stigao do izjednačenja.

Ovo je bio treći gol za Plavšića u Ostravi, pošto je prethodno zatresao mrežu protiv Bohemijansa 12. novembra, kao i Slovackog 16. oktobra. Uz to, često je i asistirao, pa uz svoje ime ima i tri ključna dodavanja, a poslednje je viđeno u prošlom kolu protiv Teplica.

Banjik je ostao u samoj sredini tabele i bori se za plej-of. Ima 24 boda na devetom mestu na tabeli.

Video: Fudbaleri Vojvodine izašli na meč u majicama sa likom Siniše Mihajlovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA