Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema Embapea i Mesija, nema ni PSŽ-a: Potpuni raspad Parižana, primili tri gola za poluvreme

Vreme čitanja: oko 1 min.

Parižani sada zauzimaju prvo mesto sa 57 osvojenih bodova, dok je Monako bar na kratko preskočio Marselj, i sada se nalazi na drugoj poziciji sa 47 osvojenih bodova.

  • 0
Monako - PSŽ Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi su na gostujućem terenu od ekipe Monaka rezultatom 3:1, u okviru 23. kola francuske Lige 1.

Bio je PSŽ oslabljen izostancima Kilijana Embapea i Lionela Mesija, što se na kraju ispostavilo kao ključno, jer su Parižani svega dva puta šutirali u okvir gola na meču.

Monako je mnogo bolje otvorio utakmicu, što je krunisao Aleksandar Golovin već u četvrtom minutu, pogodivši na asistenciju Visama Ben Jedera. Upravo francuski napadač pogodio je u 18. minutu posle dodavanja Dijate, i već tada se naziralo da će PSŽ ponovo doživeti poraz.

Voren Zair-Emeri doneo je nadu gostima iz prestonice u 39. minutu, ali je u samom finišu prvog poluvremena usledio novi šok za Parižane. Ben Segir je asistirao, a u ulozi egzekutora se još jednom našao Ben Jeder, čime je, ispostavilo se, postavljen i konačan rezultat meča.

I u drugom poluvremenu, Monako je bio znatno bolji, ali se ipak do kraja rezultat nije menjao. PSŽ-u je ovo drugi vezani poraz, nakon što su i u Kupu poraženi od Olimpika iz Marselja. Parižani sada zauzimaju prvo mesto sa 57 osvojenih bodova, dok je Monako bar na kratko preskočio Marselj, i sada se nalazi na drugoj poziciji sa 47 osvojenih bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA