≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Mladenović: "Vidić je veliko ime, ali da li je to dovoljno? Evo šta je trebalo prvo da uradi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Mladenović smatra da bi u slučaju da mora da bira Vidić ili Džajić, izabrao Džajića

  • 21
Dragan Mladenović Foto: MN Press

Kandidatura Nemanje Vidića za prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije, glavna je sportska tema u Srbiji ovih dana. Za sada još niko javno nije izašao i istupio kada je u pitanju kandidatura, osim Vidića.

Mediji spekulišu sa bivšim ministrom poloprivrede Branislavom Nedimovićem, a neki pominju i Dragana Džajića kao kandidata Zvezde, iako trenutno prema našim informacijama to nije realno.

Džajić ima 76 godina, a UEFA preporučuje da predsednici budu mlađi od 70 godina, ali mnogi ipak imaju simpatije prema Džajiću zbog velikog iskustva koje ima u fudbalu.

Jedan od takvih je i direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović, koji je gostovao na TV Prva, gde je rekao da je Vidić veliko ime, ali da nije siguran da li je to dovoljno za funkciju predsednika, kao i da bi u slučaju da mora da bira Vidić ili Džajić, izabrao Dragana Džajića.

- Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika? Mislim da nije. Ako mene lično pitate, i ako dođe do toga Vidić ili Džajić, moj odgovor je - apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema - rekao je Mladenović, koji zamera Vidiću što pre kandidature nije došao u Zvezdu da razgovara sa ljudima u klubu.

- Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje - rekao je Mladenović.

Koga biste izabrali za predsednika FSS?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majko mila

    13. februar 2023 | 12:45

    Šta je ovo? Trebao da dođe da ga malo "obradimo"!?! Bravo za Partizanovce, više žele Vidića nego mi.

  • Djudja86

    13. februar 2023 | 13:09

    Ovom izjavom su samo potvrdili sumnje. Zvezda je iznad FSS,i iznad drzave. Sta koji moj ima da dolazi kod vas? Da trazi dozvolu,ne kapiram!?

  • 63

    13. februar 2023 | 12:44

    Koji je ovo cirkus,Bjeković je mladji od Džajića a vi ste kukali kako je nedopustivo da u tim godinama bude na čelu fss.Ili ste možda podmladili Džaju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA