Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin iz Liverpula igrač meča: Salah stao sa Stefanom pred novinara i nahvalio ga na sva zvona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njemu je 18 godina, u prošlih pet utakmica nije igrao manje od 75 minuta i zasigurno će dobijati sve veću priliku među Redsima

  • 8
Stefan Bajčetić i Mohamed Salah Foto: Printscreen/Twitter

Stefan Bajčetić, špansko-srpski mladi fudbaler, pleni svojim igrama u Liverpulu, a za to mu je stigla nagrada u vidu titule najboljeg igrača utakmice sa Evertonom. 

Liverpul je slavio sa 2:0, a Bajčetić je u veznoj liniji odradio sjajan posao u 90 minuta, što je potvrdila i prva zvezda tima Mohamed Salah.

- Otkad je počeo da igra za nas, on je najbolji igrač ovog tima - kazao je Salah nakon susreta sa "karamelama".

To je izazvalo osmeh kod Stefana koji je takođe bio pohvaljen od strane trenera Jurgena Klopa koji ga sada već broji kao startnog veznjaka.

Njemu je 18 godina, u prošlih pet utakmica nije igrao manje od 75 minuta i zasigurno će dobijati sve veću priliku među Redsima.

Postoje informacije da se Fudbalski savez Srbije istinski trudi da ga privoli za dres Orlova, ali za sada je Bajčetić bliži Španiji u kojoj je rođen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Let

    14. februar 2023 | 08:14

    Covek igra za Spaniju kakav Srbin

  • srbin ?

    14. februar 2023 | 07:52

    vise spanac nego srbin

  • Jasna

    14. februar 2023 | 08:45

    Deceko je rodjen u Spaniji, otac mu je bivski srpski fudbaler, majka mu je Spanjolka iz Galicije, igrao je i za mladu reprezentaciju Spanije.... ne vidim sta je sporno da igra za njih mada je mali jako dobar i bilo bi dobro da ga pridobijemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA