Vreme čitanja: oko 1 min.

Marković ostaje u Turskoj: Boriće se za Evropu, Gazijantep ga šalje na pozajmicu do kraja sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trabzon je bio zainteresovan za njegove usluge

  • 1
Lazar Marković Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Razorni zemljotresi magnituda 7,7 i 7,8 stepeni po Rihterovoj skali ostavili su čitav region jugoistočne Turske u rasulu. Ogroman je broj poginulih, materijalna šteta je enormna, a sportu naravno da niko ni ne razmišlja.

Poginuli su mnogobrojni sportisti - fudbaleri, košarkaši, odbojkaši, teniseri, rvači i njihove koleginice, a ta brojka raste iz dana u dan. Fudbalski klub Gazijantep koji dolazi iz regiona koji je najteže pogođen katastrofom je reagovao i odlučio da istupi iz Superlige i Kupa Turske.

To je automatski značilo da Lazar Marković i Marko Jevtović ostaju bez kluba do kraja sezone, pošto je klub dao voljno svima da potraže novi angažman kroz pozajmice. Ispostaviće se da Markec nije dugo čekao.

Kako prenose turski mediji, Marković će pojačati Trabzon kao pozajmljeni igrač. On će se tamo zadržati samo do kraja tekuće sezone i pomoći će klubu da se eventualno domogne mesta u Evropi, pošto se sada nalaze na šestoj poziciji na tabeli.

U prevodu, njegova pozajmica trajaće nešto više od četiri meseca. U Gazijantepu žele da Markovića zadrže i ne bi voleli da ispadne iz forme zbog predugačke pauze do početka naredne takmičarske godine.

Video: Stolica o Jojiću i Markoviću: Ne postoji igrač koji će ostati, a da se to sa mnom nije dogovorio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    14. februar 2023 | 18:22

    Pa on ni sebi ne može da pomogne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA